Vi hjælper vores kunder med unikke CRM-løsninger

Vi er Danmarks største SuperOffice partner og vi baserer vores unikke løsninger på den brugervenlige og stærke platform.

superoffice_logo_red_cmyk

CRM Strategi

Vi hjælper vores kunder med udarbejdelse af den rette CRM-strategi, som understøtter virksomhedens forretningsprocesser.
Vi er eksperter på området og har mange års erfaring med at forenkle vores kunders komplekse løsninger.

TEST CRM
MA

Implementering

Vi sikrer succesfuld implementering og forankring af CRM i virksomheden.

Support & Forretningsudvikling

Vi sikrer, at jeres løsning altid supporteres, tilpasses og udvikles.CRM skal til enhver tid være omdrejningspunktet i virksomhedens kommunikation med kunder - derfor hjælper vi jer hele vejen.
Vi tilbyder også specifikke serviceaftaler, der skræddersys til jer.

Læs om vores serviceaftale her

SUPP
UDD

Uddannelse

Vores dygtige konsulenter hjælper virksomhedens medarbejdere med uddannelse i vores applikationer og sikrer størst muligt udbytte.
Vi afholder workshops, en-til-en undervisning, oplæg og meget andet - uanset hvad I har behov for, så tilpasser vi undervisningen efter lige netop jeres virksomhed.

Se hele vores team af konsulenter her

Det siger kunderne:

nordjyske

Core CRM har gennem de sidste 5 år hjulpet os med vores SuperOffice CRM løsning. SuperOffice er kernen i den kommercielle del af Nordjyske Medier A/S og vi sætter stor pris på den sparring og udvikling, Core CRM bidrager med.
Siden implementeringen af SuperOffice har vi øget effektiviteten i vores stab af sælgere. Viden om kunderne er samlet ét sted, der er skabt et godt overblik og en god struktur i kundedata og sælgerne opfatter systemet som meget brugervenligt.
Core CRM bidrager med spidskompetencer inden for CRM og forretningsudvikling. De udfordrer os på vores processer og arbejder kontinuerligt på at optimere vores løsninger, så vi bliver et stærkere og mere konkurrencedygtigt mediehus.

Kirsa Christoffersen
Adm.- og Projektchef, Nordjyske Medier A/S

Læs om vores CRM løsning her

DHV

Core CRM har hjulpet os med at skabe én platform for vores dialog med vores medlemmer. Vores nye CRM-løsning gør det muligt at opsamle og registrere de nødvendige kundedata ét sted. Det har sikret os vidensdeling på tværs af organisationen og samtidig med at vi har fået godt overblik, har vi også fået et brugbart rapporteringsværktøj, der gør det endnu nemmere at anvende de data vi indsamler. Platformen er brugervenlig, så det er nemt for alle typer af medarbejdere at anvende CRM.
Vi har oplevet en super professionel service i forbindelse med implementeringen og vi har opnået 
det ønskede formål med CRM; ét værktøj hvorfra al data håndteres og forankres." 

Morten Frihagen 
Direktør, Dansk Håndværk

Læs om vores CRM løsning her