Vi hjælper vores kunder med at binde salg og marketing sammen

Core CRM  er Danmarks største eMarketeer partner og vi baserer vores unikke løsninger på den brugervenlige og stærke platform.

eM partner fritlagt

Marketing Automation hjælper jer med at sammensætte succesfulde marketingkampagner, der leverer varme leads direkte til jeres salgsafdeling.
Alt dette gøres på en platform, der leverer konkrete resultater i en unik og brugervenlig applikation. Vores plugin og API sikrer integration mellem CRM, CMS og andre backend-systemer.
Med succesfuld integration mellem salg og marketing, giver I jeres salgsafdeling et markant forspring og får blandt andet svar på:

• Hvem der er de varmeste og mest engagerede kundeemner
• Hvilke sider jeres potentielle kunder har besøgt
• Hvordan responsen på jeres nyhedsbreve var
• Om kunderne besøger jeres hjemmeside
• Om de deltager i jeres arrangementer

Implementering

Vi sikrer succesfuld implementering og forankring af marketing automation i virksomheden.
Vi skaber sammenhæng på tværs af platforme og sørger for nem og brugervenlig videns- og datadeling afdelingerne imellem. 

MA
TEST SUPPORT

Support & Forretningsudvikling

Vi sikrer, at jeres løsning altid supporteres, tilpasses og udvikles. Marketingprocesserne er dynamiske, så det skal vores ydelser også være - derfor hjælper vi jer hele vejen.
Vi tilbyder også specifikke serviceaftaler, der skræddersys til jer.

Læs om vores serviceaftale her

Uddannelse

Vores dygtige konsulenter hjælper virksomhedens medarbejdere med uddannelse i vores applikationer og sikrer størst muligt udbytte.
Vi afholder workshops, en-til-en undervisning, oplæg og meget andet - uanset hvad I har behov for, så tilpasser vi undervisningen efter lige netop jeres virksomhed.

Se hele vores team af konsulenter her

UDD