Vi hjælper vores kunder med at binde salg og marketing sammen

Core CRM  er Danmarks største eMarketeer partner og vi baserer vores unikke løsninger på den brugervenlige og stærke platform.

eM partner fritlagt

Marketing Automation hjælper jer med at sammensætte succesfulde marketingkampagner, der leverer varme leads direkte til jeres salgsafdeling.
Alt dette gøres på en platform, der leverer konkrete resultater i en unik og brugervenlig applikation. Vores plugin og API sikrer integration mellem CRM, CMS og andre backend-systemer.
Med succesfuld integration mellem salg og marketing, giver I jeres salgsafdeling et markant forspring.

BANNER MA

Implementering

Vi sikrer succesfuld implementering og forankring af marketing automation i virksomheden.
Vi skaber sammenhæng på tværs af platforme og sørger for nem og brugervenlig videns- og datadeling afdelingerne imellem. 

MA
TEST SUPPORT

Support & Forretningsudvikling

Vi sikrer, at jeres løsning altid supporteres, tilpasses og udvikles. Marketingprocesserne er dynamiske, så det skal vores ydelser også være - derfor hjælper vi jer hele vejen.
Vi tilbyder også specifikke serviceaftaler, der skræddersys til jer.

Læs om vores serviceaftale her

Uddannelse

Vores dygtige konsulenter hjælper virksomhedens medarbejdere med uddannelse i vores applikationer og sikrer størst muligt udbytte.
Vi afholder workshops, en-til-en undervisning, oplæg og meget andet - uanset hvad I har behov for, så tilpasser vi undervisningen efter lige netop jeres virksomhed.

Se hele vores team af konsulenter her

UDD
logoPD2

Det siger kunderne:

”Hos Print Danmark anvender vi eMarketeer med integration til vores CRM-system, SuperOffice. Vi bruger eMarketeer til eksekvering af e-mail kampagner, kundeundersøgelser, leadgenerering m.v. eMarketeer er enkelt og intuitivt at anvende og bringer stor værdi til vores salgsafdeling i form af varme leads. Den dybe integration mellem eMarketeer og SuperOffice gør, at effekten af vores marketingaktiviteter afspejles direkte i CRM.
Core CRM har hjulpet os med opsætning og uddannelse samt løbende support og sparring omkring applikationen. Jeg giver Core CRM mine varmeste anbefalinger” 

Michael Østergaard
CRM- og Marketing Manager, Print Danmark 

Læs mere om vores Marketing Automation løsning her