Mediebranchen - Branchespecialister

Core CRM er specialister i CRM løsninger til mediebranchen

Vi er Danmarks største SuperOffice partner. Vi baserer vores unikke løsninger på den brugervenlige og stærke platform. Vi har implementeret CRM løsninger hos en lang række større, danske og nordiske mediehuse. Med udgangspunkt i jeres behov, skræddersyr vi den optimale løsning, som sikrer, at I får en unik platform til jeres kommercielle aktiviteter.

Vi samler jeres data og øger effektiviteten

Med vores unikke integrationer mellem ERP, CRM og booking-/annoncesystemer, hjælper vi vores kunder i mediebranchen med at samle kundedata ét sted. På denne måde gør vi arbejdet nemmere for alle de medarbejdere, der har dialog med kunderne.

Nedenfor finder I en række af de processer, vi hjælper med at understøtte digitalt med en unik og tilpasset CRM løsning.

Processer vi hjælper jer med:

  • Integreret annoncebooking
  • Pipeline styring
  • Leadgenerering med marketing automation
  • ERP integration
  • Afvikling af kundeevents
  • Udsendelse af nyhedsbreve
  • Håndtering af kundeservice (ticket system)

Det siger NORDJYSKE Medier:

”Core CRM har gennem de sidste 5 år hjulpet os med vores SuperOffice CRM løsning.
SuperOffice er kernen i den kommercielle del af NORDJYSKE Medier A/S og vi sætter stor pris på den sparring og udvikling, som Core CRM bidrager med.
Siden implementeringen af SuperOffice har vi øget effektiviteten i vores stab af sælgere.
Viden om kunderne er samlet ét sted, der er skabt et godt overblik og en god struktur i kundedata og sælgerne opfatter systemet som meget brugervenligt.
Core CRM bidrager med spidskompetencer inden for CRM og forretningsudvikling. De udfordrer os på vores processer og arbejder kontinuerligt på at optimere vores løsninger, så vi bliver et stærkere og mere konkurrencedygtigt mediehus."

Kirsa Christoffersen
Adm.- og Projektchef, NORDJYSKE Medier A/S

BIG-SUPPORT

Vil I høre mere?

Vil I høre mere kan I kontakte os på:

Email: hallo@corecrm.dk

Telefon: +45 70 26 39 99

Se hele vores team af konsulenter her