Kundecases og referencer

Det siger kunderne:

DHV

"Core CRM har hjulpet os med at skabe én platform for vores dialog med vores medlemmer. Vores nye CRM-løsning gør det muligt at opsamle og registrere de nødvendige kundedata ét sted. Det har sikret os vidensdeling på tværs af organisationen og samtidig med at vi har fået godt overblik, har vi også fået et brugbart rapporteringsværktøj, der gør det endnu nemmere at anvende de data vi indsamler. Platformen er brugervenlig, så det er nemt for alle typer af medarbejdere at anvende CRM.
Vi har oplevet en super professionel service i forbindelse med implementeringen og vi har opnået 
det ønskede formål med CRM; ét værktøj hvorfra al data håndteres og forankres." 

Morten Frihagen 
Direktør, Dansk Håndværk

Læs om vores CRM løsning her

logoPD2

”Hos Print Danmark anvender vi eMarketeer med integration til vores CRM-system, SuperOffice. Vi bruger eMarketeer til eksekvering af e-mail kampagner, kundeundersøgelser, leadgenerering m.v. eMarketeer er enkelt og intuitivt at anvende og bringer stor værdi til vores salgsafdeling i form af varme leads. Den dybe integration mellem eMarketeer og SuperOffice gør, at effekten af vores marketingaktiviteter afspejles direkte i CRM.
Core CRM har hjulpet os med opsætning og uddannelse samt løbende support og sparring omkring applikationen. Jeg giver Core CRM mine varmeste anbefalinger” 

Michael Østergaard
CRM- og Marketing Manager, Print Danmark 

Læs om vores Marketing Automation løsning her

nordjyske

"Core CRM har gennem de sidste 5 år hjulpet os med vores SuperOffice CRM løsning. SuperOffice er kernen i den kommercielle del af Nordjyske Medier A/S og vi sætter stor pris på den sparring og udvikling, Core CRM bidrager med.
Siden implementeringen af SuperOffice har vi øget effektiviteten i vores stab af sælgere. Viden om kunderne er samlet ét sted, der er skabt et godt overblik og en god struktur i kundedata og sælgerne opfatter systemet som meget brugervenligt.
Core CRM bidrager med spidskompetencer inden for CRM og forretningsudvikling. De udfordrer os på vores processer og arbejder kontinuerligt på at optimere vores løsninger, så vi bliver et stærkere og mere konkurrencedygtigt mediehus."

Kirsa Christoffersen
Adm.- og Projektchef, Nordjyske Medier A/S

Læs om vores CRM løsning her

Andre virksomheder vi hjælper med CRM, Marketing Automation og Business Intelligence:

HICON
LOKALAVISEN
JYSK FYNSKE
LOUIS NIELSEN
MEDIEHUSETINGENIØREN
KANSAS
METROTHERM
TANTEC
BROGAARDEN
FIBERLINE
PRELECTRONICS