Vores Services

Vi er specialister i digitaliserede salgs- og marketingprocesser og leverer alt hvad I behøver for at skabe succes - lige fra software, til rådgivning og ekspertise. Kunders behov er vidt forskellige, så vi skræddersyr alle vores løsninger efter jeres behov.


CRM

CRM er i vores verdens virksomhedens vigtigste platform for håndtering af kundedialog. Det er her kundedata, historik, kontrakter, opfølgning, marketing m.v. konsolideres og gøres tilgængelig i en brugervenlig applikation.

Læs mere om CRM

TEST CRM
TEST MA

Marketing Automation

Marketing Automation er den hurtigst voksende disciplin inden for marketing. Automatiseret og personlig kundedialog er vigtigere end nogensinde for at skille sig ud i den stadig stigende mængde af information og reklamer, man eksponeres for.

Læs mere om Marketing Automation

Business Intelligence

Med al den data der opsamles, er Business Intelligence et vigtigt værktøj for alle virksomheder. Når data kan gøres tilgængelig, visuel og brugbar, for alle virksomhedensmedarbejdere, åbnes der op for eksempelvis identificering af nye forretningsmuligheder og nem rapportering på performance og rentabilitet.

TEST BI

Core CRM er certificeret partner hos:

superoffice_logo_red_cmyk
eM partner fritlagt
BA logo