Vores CRM løsninger er baseret på SuperOffice CRM, som flere gange er blevet kåret som markedets mest brugervenlige CRM system.

 

SUPEROFFICE SALES & MARKETING

SuperOffice hjælper jer med at indsamle alle informationer om jeres kunder i ét system og supporterer alle forretningsprocesser inden for salg, marketing og kundeservice.

Med SuperOffice CRM får du en solid platform og et fleksibelt værktøj til at holde styr på – og udvikle – emner, kunder og relationer. SuperOffice er også oplagt til håndtering af fx interne ressourcer såsom booking af firmabiler og mødelokaler, ligesom vedligeholdelse af fx abonnementer og butikker også kan administreres i SuperOffice.

 

DU KAN FÅ SUPEROFFICE CRM PÅ TO MÅDER

  • Licens (On-premise) – Med en SuperOffice On-premise løsning bliver SuperOffice CRM installeret i jeres eget interne it-miljø. I køber server- og brugerlicenser og installerer, drifter og vedligeholder SuperOffice på jeres egne servere. Du leverer og håndterer således hardware og platforme og bevarer dermed den fulde kontrol med alle systemer og data. En On-premise løsning fås både som Windows og/eller web klient.
  • CRM Online (Cloud) – Med en SuperOffice CRM Online løsning købes et abonnement pr. bruger, som herefter får adgang til at bruge SuperOffice CRM som en online service. Online løsningen driftes og vedligeholdes af SuperOffices eget driftscenter.